Blogs

Verhoog de Veiligheid van Je Moderne Veranda met een Geavanceerd Alarmsysteem

Verhoog de Veiligheid van Je Moderne Veranda met een Geavanceerd Alarmsysteem

Een strakke moderne veranda is niet alleen een prachtige toevoeging aan je huis, maar ook een plek waar je kunt ontspannen, genieten van het buitenleven en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Echter, zoals bij elke andere ruimte in je huis, is het belangrijk om ook de veiligheid van je veranda te waarborgen. Gelukkig zijn er geavanceerde alarmsystemen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om je moderne veranda te beveiligen en je gemoedsrust te bieden. In deze blog zullen we kijken naar waarom het beveiligen van je moderne veranda belangrijk is en hoe een alarmsysteem hierbij kan helpen.

Waarom de veiligheid van je moderne veranda belangrijk is

Je moderne veranda is meer dan alleen een buitenruimte; het is een verlengstuk van je huis en een plek waar je waardevolle tijd doorbrengt. Of je nu geniet van een rustige avond alleen of een feestje organiseert met vrienden, je wilt er zeker van zijn dat je veranda veilig en beschermd is. Hier zijn enkele redenen waarom de veiligheid van je moderne veranda belangrijk is:

 1. Bescherming tegen inbraak: Veranda’s zijn vaak gemakkelijke doelwitten voor inbrekers, omdat ze vaak minder beveiligd zijn dan de rest van het huis. Door je moderne veranda te beveiligen met een alarmsysteem, kun je potentiële inbraakpogingen ontmoedigen en je huis en eigendommen beschermen.
 2. Veiligheid van gezinsleden: Als je gezin regelmatig tijd doorbrengt op de veranda, is het essentieel om ervoor te zorgen dat deze veilig is. Een alarmsysteem kan helpen om ongewenste indringers buiten te houden en je gezinsleden te beschermen tegen mogelijke gevaren.
 3. Bescherming tegen ongelukken: Naast inbraak kan een alarmsysteem ook helpen bij het detecteren van andere noodsituaties, zoals brand of koolmonoxidelekken. Dit kan levens redden en schade aan je eigendommen voorkomen.

Hoe een alarmsysteem je moderne veranda kan beveiligen

Nu we hebben vastgesteld waarom het belangrijk is om je moderne veranda te beveiligen, laten we eens kijken hoe een alarmsysteem je hierbij kan helpen:

 1. Inbraakdetectie: Moderne alarmsystemen zijn uitgerust met geavanceerde sensoren die ongewenste indringers kunnen detecteren zodra ze proberen binnen te komen. Of het nu gaat om bewegingssensoren, deur- en raamsensoren of glasbreuksensoren, een alarmsysteem kan je waarschuwen zodra er verdachte activiteit wordt gedetecteerd.
 2. 24/7 Monitoring: Veel alarmsystemen bieden 24/7 monitoringdiensten aan, wat betekent dat je veranda te allen tijde wordt bewaakt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Als er een alarm afgaat, wordt er onmiddellijk actie ondernomen en worden de juiste autoriteiten gewaarschuwd.
 3. Slimme integratie: Moderne alarmsystemen kunnen worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in je huis, zoals beveiligingscamera’s, slimme deursloten en verlichting. Dit geeft je de mogelijkheid om je veranda vanaf elke locatie te controleren en te beheren via een app op je smartphone of tablet.
 4. Noodhulp: Naast inbraakdetectie kunnen alarmsystemen ook worden geprogrammeerd om noodsituaties zoals brand, rook of koolmonoxide te detecteren en onmiddellijk hulp in te roepen. Dit kan levens redden en schade aan je huis minimaliseren.

De voordelen van een alarmsysteem voor je moderne veranda

Het installeren van een alarmsysteem voor je moderne veranda biedt tal van voordelen die verder reiken dan alleen beveiliging. Hier zijn enkele extra voordelen van het investeren in een geavanceerd alarmsysteem:

 1. Verzekering: Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen op je premies als je een alarmsysteem installeert. Dit komt omdat een alarmsysteem de kans op inbraken en schade vermindert, waardoor de verzekeringsmaatschappij minder risico loopt.
 2. Afstandsbediening: Met een alarmsysteem kun je je moderne veranda op afstand bewaken en bedienen via een app op je smartphone of tablet. Of je nu op vakantie bent of gewoon onderweg, je kunt altijd controleren wat er op je veranda gebeurt en indien nodig actie ondernemen.
 3. Gemoedsrust: Een van de grootste voordelen van een alarmsysteem is de gemoedsrust die het biedt. Je kunt met een gerust hart genieten van je tijd op de veranda, wetende dat deze goed beveiligd is tegen inbraken, brand en andere noodsituaties.
 4. Maatwerkopties: Moderne alarmsystemen worden geleverd met een scala aan maatwerkopties, zodat je het systeem kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu extra sensoren wilt toevoegen, verschillende gebruikersaccounts wilt instellen of bepaalde zones wilt uitsluiten, een alarmsysteem kan worden aangepast aan jouw wensen.

De installatie van een alarmsysteem voor je moderne veranda

Het installeren van een alarmsysteem voor je moderne veranda is een relatief eenvoudig proces dat wordt uitgevoerd door professionele beveiligingsinstallateurs. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens de installatie:

 1. Consultatie: Voordat de installatie begint, zal een beveiligingsinstallateur een consultatie uitvoeren om je moderne veranda te inspecteren en je specifieke behoeften te bespreken. Op basis hiervan zal een plan worden opgesteld voor de installatie van het alarmsysteem.
 2. Installatie van hardware: De volgende stap is het installeren van de hardware van het alarmsysteem, zoals sensoren, camera’s, alarmpanelen en andere apparatuur. Dit wordt zorgvuldig gedaan om ervoor te zorgen dat alle componenten correct zijn geplaatst en goed functioneren.
 3. Configuratie en programmering: Nadat de hardware is geïnstalleerd, zal de beveiligingsinstallateur het alarmsysteem configureren en programmeren volgens jouw specifieke wensen. Dit omvat het instellen van gebruikersaccounts, het programmeren van sensoren en het testen van het systeem om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.
 4. Training en ondersteuning: Ten slotte zal de beveiligingsinstallateur je voorzien van training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je vertrouwd bent met het alarmsysteem en weet hoe je het kunt bedienen en beheren. Ze zullen ook advies geven over het onderhoud van het systeem en eventuele vragen beantwoorden die je hebt.

Conclusie

Het beveiligen van je moderne veranda met een geavanceerd alarmsysteem is een verstandige investering die je gemoedsrust kan bieden en je huis en gezin kan beschermen tegen potentiële gevaren. Of je nu op zoek bent naar inbraakbeveiliging, branddetectie of gewoon gemoedsrust wilt hebben wanneer je van huis bent, er is een alarmsysteem dat aan je behoeften voldoet. Neem contact op met een professionele beveiligingsinstallateur om te ontdekken welk alarmsysteem het beste bij jouw moderne veranda past en geniet van een veilige en geruststellende buitenruimte.

De Ultieme Gids voor Efficiënte en Betrouwbare Bewaking

Beveiligingscamera: De Ultieme Gids voor Efficiënte en Betrouwbare Bewaking

Welkom bij ons, dé experts op het gebied van beveiligingscamera’s! Als je op zoek bent naar gedetailleerde informatie over beveiligingscamera’s en hoe je jouw website hoger kunt laten ranken in de zoekresultaten van Google, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om je te helpen de concurrentie te verslaan en je websiteverkeer te vergroten. Dus lees snel verder en ontdek hoe je kunt profiteren van de kracht van beveiligingscamera’s!

Waarom Beveiligingscamera’s Onmisbaar Zijn

In een wereld waarin veiligheid en beveiliging steeds belangrijker worden, is het hebben van een beveiligingscamera essentieel geworden. Of het nu gaat om het beschermen van je huis, bedrijf of eigendommen, beveiligingscamera’s bieden een effectieve en betrouwbare manier om je bezittingen te bewaken. Met de voortdurende technologische ontwikkelingen zijn beveiligingscamera’s nu geavanceerder dan ooit tevoren en bieden ze talloze functies die de veiligheid verhogen en de gemoedsrust vergroten.

Beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig onmisbaar vanwege verschillende redenen. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom beveiligingscamera’s zo belangrijk zijn:

 1. Criminaliteitspreventie: Het hebben van beveiligingscamera’s kan een afschrikkende werking hebben op criminelen. De wetenschap dat ze mogelijk worden vastgelegd op camera kan potentiële daders ontmoedigen om een misdrijf te plegen. Het helpt dus bij het voorkomen van inbraken, diefstallen en vandalisme.
 2. Opsporing en bewijsmateriaal: Beveiligingscamera’s kunnen cruciaal bewijsmateriaal bieden bij het opsporen van criminelen en het oplossen van misdrijven. De vastgelegde beelden kunnen helpen bij het identificeren van verdachten en het verstrekken van waardevolle informatie aan de politie. Dit kan leiden tot een hogere oplossingsgraad van misdaden.
 3. Veiligheid van werknemers en klanten: Beveiligingscamera’s dragen bij aan de veiligheid van werknemers en klanten in verschillende omgevingen, zoals winkels, kantoren en openbare ruimtes. Ze kunnen helpen bij het detecteren van verdachte activiteiten en het voorkomen van geweldsincidenten of ongevallen. In geval van een noodsituatie kunnen de camera’s ook helpen bij het snel reageren en evacueren van mensen.
 4. Toezicht en controle: Beveiligingscamera’s bieden eigenaren de mogelijkheid om toezicht te houden op hun eigendommen, zelfs als ze fysiek niet aanwezig zijn. Dit is vooral handig voor bedrijfseigenaren die meerdere locaties hebben of voor mensen die hun huis willen bewaken tijdens hun afwezigheid. Het geeft gemoedsrust en de mogelijkheid om op afstand gebeurtenissen te monitoren.
 5. Verkeersveiligheid: Beveiligingscamera’s worden vaak gebruikt voor verkeersmonitoring en handhaving. Ze kunnen helpen bij het identificeren van verkeersovertredingen, zoals rood licht rijden of te hard rijden, waardoor de veiligheid op de weg wordt bevorderd.

Het is belangrijk op te merken dat beveiligingscamera’s moeten worden geïmplementeerd en gebruikt met respect voor de privacywetgeving en ethische normen. Het waarborgen van de privacy van individuen moet altijd een prioriteit zijn bij het gebruik van beveiligingscamera’s.

De Voordelen van Beveiligingscamera’s

1. Preventie van Criminaliteit

Een van de belangrijkste voordelen van beveiligingscamera’s is dat ze een krachtig afschrikmiddel zijn tegen criminaliteit. Het simpele feit van het hebben van zichtbare camera’s kan potentiële criminelen ontmoedigen om jouw eigendommen als doelwit te kiezen. Het risico om betrapt te worden, weerhoudt de meeste misdadigers ervan hun plannen uit te voeren.

2. Bewijsmateriaal Verzamelen

Beveiligingscamera’s kunnen waardevol bewijsmateriaal vastleggen in het geval van een misdrijf of incident. De beelden kunnen worden gebruikt om misdadigers te identificeren, verzekeringsclaims te ondersteunen en juridische procedures te vergemakkelijken. Dit verhoogt de kans op een succesvolle oplossing en dient als een extra laag bescherming voor jou en je eigendommen.

3. Toezicht op Afstand

Moderne beveiligingscamera’s bieden de mogelijkheid om live videobeelden op afstand te bekijken via je smartphone, tablet of computer. Dit stelt je in staat om altijd en overal een oogje in het zeil te houden, zelfs wanneer je niet fysiek aanwezig bent. Of je nu op reis bent of gewoon even niet in de buurt bent, je kunt gerust zijn, wetende dat je jouw bezittingen in de gaten kunt houden.

Algemene Veiligheid

Naast het voorkomen van criminaliteit en het bieden van bewijsmateriaal, dragen beveiligingscamera’s ook bij aan de verbetering van de algemene veiligheid. Door het plaatsen van camera’s op strategische locaties kun je potentiële veiligheidsrisico’s identificeren en proactieve maatregelen nemen om de veiligheid van jouw omgeving te waarborgen. Dit is vooral belangrijk in openbare ruimtes, bedrijven en andere drukbezochte locaties.

Een beveiligingscamera heeft verschillende voordelen en nuttige toepassingen. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom mensen beveiligingscamera’s installeren:

 1. Deterrentie van criminaliteit: Het hebben van beveiligingscamera’s kan potentiële criminelen ontmoedigen. De aanwezigheid van camera’s kan ervoor zorgen dat mensen twee keer nadenken voordat ze een criminele daad plegen, omdat ze zich bewust zijn van de mogelijkheid om vastgelegd te worden op beeld.
 2. Preventie van inbraak en diefstal: Beveiligingscamera’s helpen bij het voorkomen van inbraak en diefstal. Door camera’s op strategische locaties te plaatsen, kunnen ze potentiële indringers identificeren en vastleggen, wat kan helpen bij de opsporing en het terugvinden van gestolen goederen.
 3. Bewijsmateriaal voor wetshandhaving: In geval van een misdrijf kunnen beveiligingscamera’s waardevol bewijsmateriaal leveren voor wetshandhaving. De opgenomen beelden kunnen helpen bij het identificeren van verdachten, het vaststellen van de toedracht van een misdrijf en het ondersteunen van gerechtelijke procedures.
 4. Toezicht op eigendommen en veiligheid: Beveiligingscamera’s stellen eigenaren in staat om toezicht te houden op hun eigendommen, zoals woningen, bedrijven of openbare ruimtes. Ze bieden een extra beveiligingslaag en kunnen helpen bij het detecteren van ongewenste activiteiten, het monitoren van personeel of het identificeren van veiligheidsrisico’s.
 5. Veiligheid van bewoners en bezoekers: Beveiligingscamera’s dragen bij aan de veiligheid van bewoners, bezoekers en klanten. Ze kunnen helpen bij het detecteren van potentiële gevaren, zoals inbraak, vandalisme, brand of andere noodsituaties, waardoor snelle actie mogelijk is om de veiligheid te waarborgen.

Het installeren van beveiligingscamera’s moet echter altijd in overeenstemming zijn met de privacywetgeving en ethische overwegingen. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen veiligheid en privacy, zodat de camera’s op een verantwoorde en wettelijke manier worden gebruikt.

Vorteile von LED-Downlights auf Ihrem Terrassendach

Ein schöner Garten, egal wie groß oder klein, braucht eine angemessene Beleuchtung. Mit einer guten Gartenbeleuchtung setzen Sie Akzente an den richtigen Stellen im Garten und schaffen Tiefe, wenn es dunkel ist. So können Sie die Sommerabende im Sommer länger genießen und auch im Winter noch den Garten genießen.

In diesem Artikel geht es um die Beleuchtung der Veranda.

LED-Einbaustrahler sind eine beliebte Wahl für die Beleuchtung einer Terrassenüberdachung. Sie sind sehr energieeffizient und bieten ein helles und klares Licht, so dass sie sich perfekt für eine angenehme und funktionale Beleuchtung auf Ihrer Terrasse eignen. In diesem Blog gehen wir auf die Vorteile von LED-Einbaustrahlern ein und geben Tipps zur Installation.

Vorteile von LED-Downlights auf Ihrem Terrassendach

Energieeffizienz: LED-Downlights verbrauchen nur einen Bruchteil der Energie, die für die herkömmliche Beleuchtung benötigt wird, und ermöglichen so erhebliche Einsparungen bei Ihrer Stromrechnung.

Längere Brenndauer: LED-Downlights haben eine lange Lebensdauer und halten viel länger als herkömmliche Beleuchtung. So sparen Sie Zeit und Geld, weil Sie nicht ständig neue Lampen kaufen müssen.

Helle Beleuchtung: Led-Einbaustrahler bieten eine helle und klare Beleuchtung, die perfekt für die Schaffung von Atmosphäre und Funktionalität auf Ihrer Terrasse ist.

Erhältlich in verschiedenen Ausführungen und Größen: Led-Einbaustrahler sind in verschiedenen Stilen und Größen erhältlich, so dass Sie immer eine Leuchte finden können, die zu Ihrer led einbaustrahler terrassenüberdachung passt.

Wie installiert man LED-Downlights auf dem Terrassendach?

Die Installation von LED-Einbaustrahlern auf Ihrem Terrassendach ist einfach und kann von jemandem mit ein paar elektrischen Kenntnissen durchgeführt werden. Im Folgenden finden Sie eine schrittweise Anleitung zur Installation.

Entscheiden Sie, wo Sie die Einbaustrahler anbringen wollen. Es ist wichtig zu entscheiden, wo die Scheinwerfer benötigt werden und wie sie am besten ausgerichtet werden können, um eine ausgewogene Beleuchtung zu schaffen.

Wählen Sie die richtigen Einbaustrahler. Led-Einbaustrahler gibt es in verschiedenen Größen und Stilen, also wählen Sie denjenigen, der am besten zu Ihrer Terrassenüberdachung passt.

Welche Beleuchtung unter dem Vordach?

Eine Veranda, ein Vordach, ein Carport oder eine Beleuchtung für das Dach Ihres Gartenhauses ist eine schöne Dekoration im Garten. Und wenn Sie sich auf die Suche nach einer geeigneten Beleuchtung machen, wollen Sie natürlich wissen, welche Möglichkeiten es gibt. Es ist auch gut, sich den Zweck der Beleuchtung vor Augen zu halten: Warum wollen Sie eine Beleuchtung im Garten oder auf dem Balkon? Möchten Sie eine stimmungsvolle Beleuchtung oder eine Beleuchtung zum Lesen eines Buches? Sind Sie ein Handwerker, der abends gerne im Garten arbeitet, oder lieben Sie zum Beispiel Gartenarbeit? Es gibt viele Gründe, eine Beleuchtung im Garten zu installieren, aber jeder Grund erfordert eine andere Art von Beleuchtung.

Welche Tipps gibt es, um die Beleuchtung der Pergola zu verbessern und einen fantastisch beleuchteten Garten zu haben?

Verwenden Sie LED-Beleuchtung: led einbaustrahler für terrassenüberdachung ist energieeffizient, langlebig und erzeugt weniger Wärme als herkömmliche Beleuchtung.

Stellen Sie die richtige Farbtemperatur ein: Wählen Sie eine Farbtemperatur, die zu Ihrem Gartenstil und -ambiente passt, z. B. warmes Weiß für eine gemütliche Atmosphäre oder kaltes Weiß für einen modernen und eleganten Look.

Kombinieren Sie verschiedene Lichtquellen: Verwenden Sie verschiedene Beleuchtungsarten, wie Wandleuchten, Strahler und Pendelleuchten, um verschiedene Bereiche Ihres Gartens und Ihrer Pergola zu beleuchten.

Spielen Sie mit Akzenten: Setzen Sie Akzente in bestimmten Teilen Ihres Gartens, indem Sie bestimmte Bereiche besonders beleuchten.

Beleuchtung für die Sicherheit: Sorgen Sie für eine angemessene Beleuchtung entlang der Wege und auf den Treppen, um die Sicherheit bei Nacht zu gewährleisten.

Stellen Sie eine Zeitschaltuhr ein: Stellen Sie die Beleuchtung auf eine Zeitschaltuhr, damit Sie nicht daran denken müssen, sie ein- oder auszuschalten.

Wartung: Überprüfen Sie die Beleuchtung regelmäßig und tauschen Sie schnell brennende Glühbirnen aus, um eine optimale Beleuchtung zu gewährleisten.

Als Beleuchtung für Ihre Veranda sind Einbau- und Aufbaustrahler oft die beste Wahl. Die Beleuchtung auf der Veranda muss in der Regel einigermaßen funktional sein. Oft hat man einen Esstisch darunter oder eine Sitzgarnitur, und dann möchte man bei Einbruch der Dunkelheit etwas sehen können. Aber Sie möchten nicht, dass die Beleuchtung Ihrer Veranda immer nur an oder aus ist. Deshalb ist es gut, wenn ein Scheinwerfer dimmbar ist, so dass man für jede Gelegenheit die passende Lichtmenge einstellen kann.

Alarmsystemen als preventieve veiligheidsmaatregel

De gevolgen van inbraak voor de slachtoffers zijn aanzienlijk en omvatten, naast de financiële kosten van vervanging en herstelling, ook aanzienlijke psychologische kosten. Als reactie hebben veel huishoudens beveiligingsmaatregelen van verschillende aard genomen. U kunt thuis zitten genieten van betFIRST spelletjes en dan komt er een dief via de achterdeur.

Er zijn een heleboel elementen om na te denken over als het gaat om home security systemen en dat omvat hoe het beveiligingssysteem zou kunnen profiteren u en uw gezin.

Hier zijn een paar redenen waarom u alarmsystemen nodig heeft.

 1. Het beschermt kostbaarheden

Dit is natuurlijk het voordeel waar de meeste mensen onmiddellijk aan denken. We kennen waarschijnlijk allemaal wel iemand die elektronica, sieraden of andere waardevolle spullen is kwijtgeraakt bij een inbraak. De tragedie wordt nog verergerd wanneer het om een onvervangbaar familiestuk gaat. Hoewel het gebruik van een kluis thuis kan helpen bij de bescherming van onvervangbare voorwerpen, heeft een huisbeveiligingssysteem een alarm dat veel inbrekers kan afschrikken en de plaatselijke autoriteiten kan waarschuwen als iemand toch probeert in te breken.

 1. Het detecteert criminaliteit

Uit een onderzoek uit 2009 bleek dat naarmate het aantal beveiligingssystemen in een gebied toenam, het aantal woningovervallen in dat gebied afnam, zelfs bij mensen die niet over een eigen beveiligingssysteem beschikten. Het hebben van een beveiligingssysteem beschermt u niet alleen, maar helpt ook criminaliteit te ontmoedigen en creëert een veiligere buurt voor iedereen.

 1. Het maakt toegang op afstand tot uw huis mogelijk

Moderne beveiligingssystemen bieden u de mogelijkheid om op afstand vanaf uw telefoon te controleren wat er in uw huis gebeurt wanneer u er niet bent. Afhankelijk van uw provider kunt u beveiligingscamera’s in uw hele huis in de gaten houden, maar ook slimme thermostaten, slimme deursloten zonder sleutel, slimme verlichting en andere slimme apparaten in elke kamer van uw huis bedienen.

 1. Het verlaagt de verzekering van de huiseigenaar

Ja, u betaalt misschien een maandelijks bedrag voor uw beveiligingssysteem, maar het hebben van het systeem in uw huis kan de verzekering van uw huiseigenaar met maximaal 20% verlagen. Dat, gecombineerd met directe toegang tot politie en hulpdiensten, maakt een alarmsysteem een goede deal.

 1. Het waarschuwt u bij brand- of gasproblemen

U kunt ervoor kiezen om meldingen te ontvangen als uw rookmelders of koolmonoxidemelders afgaan wanneer u niet thuis bent. Afhankelijk van de provider kunt u het zelfs zo instellen dat de autoriteiten onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van deze noodsituaties.

 1. Het helpt u op de kinderen te letten

Dit is een ander geweldig aspect van domotica. Als u aan het werk bent, kunt u de mobiele app van uw provider gebruiken om te zien wat er in uw huis gebeurt via video-intercoms en andere beveiligingscamera’s, zodat u weet wie uw tieners uitnodigen als u weg bent. Als je elektronische deursloten hebt, kun je ze zelfs op afstand ontgrendelen om de kinderen na school binnen te laten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het dragen (en mogelijk kwijtraken) van een sleutel van het huis.

 1. Het verbetert het elektriciteitsbeheer

Veel beveiligingsbedrijven bieden smart home-producten van topkwaliteit aan, zoals slimme sloten, videodeurbellen en slimme thermostaten, als onderdeel van hun systemen. Als u vergeten bent uw thermostaat te vervangen voordat u op reis vertrekt, kunt u met deze gadgets de thermostaat op elk apparaat met internettoegang bedienen. En als u denkt dat u de stekker van uw krultang in het stopcontact hebt laten zitten, kunt u de stekker uit het stopcontact halen met een van uw apparaten. Dit werkt als een geweldig hulpmiddel om lichten aan en uit te doen terwijl u op vakantie bent om het huis de indruk te geven dat er iemand aanwezig is.

 1. Het maakt ruimte voor gemoedsrust

Het gevoel van veiligheid en comfort dat u krijgt met een alarmsysteem is misschien wel het grootste voordeel van allemaal. Naast het feit dat u veilig bent, zal het vertrouwen dat u zich veilig voelt u helpen een productiever, gezonder en meer gefocust persoon te zijn.

Het toevoegen van een beveiligingssysteem aan uw huis geeft u een extra verdedigingslaag tegen mogelijke indringers. Op die manier kunt u in alle rust van betFIRST spelletjes genieten of naar uw televisie kijken.

Of u nu huurt of bezit, u kunt genieten van de voordelen die een beveiligingssysteem met zich meebrengt. Verken uw opties door de beste beveiligingssystemen voor thuis in het land te vergelijken en vind de juiste aanbieder voor uw beveiligingsbehoeften en -doelstellingen.

 

Veilig internetten: hier moet u op letten

Met deze simpele tips kun je voortaan veiliger op het internet surfen en houd uw persoonsgegevens beter beschermd, zowel op uw smartphone als op uw computer.

 

Wees wantrouwig

Krijgt u een berichtje, bijvoorbeeld op WhatsApp of in uw e-mail van iemand die u niet kent of ziet het er opeens heel anders uit, ga hier dan niet gelijk op in en neem eerst de volgende maatregelen. Controleer het nummer of het e-mailadres en ga na of het er betrouwbaar uitziet. Krijgt u een verzoek om te betalen, neem dan zeker even de tijd om te controleren of de gegevens kloppen. Voor extra controle kunt u altijd even een zoekopdracht uitvoeren op het internet. Ten slotte is het niet verstandig om blindelings op meegestuurde linken te klikken dus ga eerst even na of u het vertrouwd.

 

Installeer een antivirussoftware

Er zijn diverse antivirussoftware aanbieders die uw computer tegen vervelende virussen kunnen beschermen. Deze software helpt om malafide software te herkennen en verwijdert zulke software zelfs direct van uw computer. Als je een Mac computer of laptop gebruikt dan heeft u meestal geen aparte antivirussoftware nodig omdat Apple hun eigen antivirussoftware al toepast in hun producten. Maar een apart antiviruspakket kan nooit kwaad om uzelf extra te beschermen.

 

Beveiligde browsers en websites

Een goede browser zoals Google Chrome scheelt ook, deze browser geeft u namelijk een melding zodra u dreigt om een onbeveiligde website te bezoeken. Websites zijn namelijk doorgaans versleuteld, dit kunt u zien aan de “HTTPS” voor de URL van de website. Voorheen was dit “HTTP” maar het protocol is uitgebreid naar HyperText Transfer Protocol Secure. We noemen dit ook wel SSL-encryptie, oftewel de Secure Socket Layer. Als u een online betaling doet dan is het verstandig om even te controleren of u HTTPS voor de URL ziet staan zodat privacygevoelige informatie versleuteld is. Denk aan uw naam, adres en andere persoonsgegevens. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van een online bookmaker of online casino zoals bet777 dan zal u al snel zien dat deze website gebruik maakt van een SSL-encryptie.

 

Maak gebruik van een wachtwoordbeheer met tweefactorauthenticatie

Bij het aanmaken van een account, waar dan ook, moet u altijd een sterk en uniek wachtwoord gebruiken. Het kan lastig zijn om al uw wachtwoorden te onthouden, daarom kan een wachtwoordmanager u helpen. Een wachtwoordmanager is een programma dat uw wachtwoorden veilig opslaat en dus voor u onthoudt. U kunt het navigeren door middel van een hoofdwachtwoord wat u wel zelf zult moeten onthouden. Daarnaast kunt u tweefactorauthenticatie instellen waarbij u een extra stap toevoegt aan het inlogproces. Dit kan door middel van een app op uw smartphone.

 

Controleer uw oude accounts

Door de jaren heen heeft u al heel wat accounts aangemaakt. Veel oudere accounts gebruikt u waarschijnlijk niet meer, toch kunnen deze accounts nog altijd onderdeel worden van een gegevenslek. Tijdens een gegevenslek krijgen derde partijen toegang tot bepaalde gegevens van uw profiel zoals uw naam, e-mailadres en wachtwoord. Er zijn diverse websites waarbij u kunt checken of uw e-mailadres onderdeel is geweest van een gegevenslek. Om te voorkomen dat uw wachtwoorden en andere gegevens in de handen van verkeerde partijen terecht komen is het verstandig om accounts die niet langer door u in gebruik zijn te verwijderen. Als uw e-mailadres onderdeel was van een gegevenslek, dan kunt u het beste uw wachtwoorden veranderen.

 

Update uw apparaten regelmatig

Een andere manier om uzelf op het internet te beveiligen is door altijd gebruik te maken van de nieuwste updates op uw smartphone, computer en andere apparaten. U kunt op uw smartphone zowel uw apps als besturingssysteem updaten om beveiligingslekken tegen te gaan. Verouderde software is doorgaans kwetsbaarder voor malware en andere schadelijke software.

 

IP-bewaking overwegen in plaats van gewone beveiligingscamerasystemen

Wilt u een IP-camera in uw huis of bedrijf hebben?Dan is hier een must-know tip!IP Camera-installatie is het eenvoudigste en gemakkelijkste om te doen als het gaat om bewaking.De meest kosteneffectieve manier om dit soort bewaking uit te voeren, is via IP-cams.Met een IP-camera kunt u beschikken over een volwaardige bescherming zolang u over de nodige software en een snelle internetverbinding beschikt.

Waarom zou u IP-bewaking overwegen in plaats van gewone beveiligingscamerasystemen?

Als u op zoek bent naar beveiligingscamerasystemen die real-time bewaking bieden en u wilt dat ze de hele dag werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kabels, dan is IP zeker de juiste keuze.De kosten voor het instellen van een doe-het-zelf beveiligingscamera zijn NUL omdat u dit soort CCTV IP-beveiligingscamera’s eenvoudig zelf kunt installeren, met een enkele plug en klaar.Geen gedoe met installatie meer, slechts een paar simpele klikken en u bent klaar om te gaan.U hoeft gewoon niet extra te betalen voor dure installatiekosten van beveiligingscamera’s, dat bespaart uw kostbare budget.

Bent u bang dat het installeren van IP cams te ingewikkeld is, dan kunt u eenvoudig IP camera’s kopen met een ingebouwde beveiligingscamera op batterijen.Deze IP-beveiligingscamera’s hebben zowel een videorecorder als een IP-camera die gemakkelijk en probleemloos op het terrein kunnen worden geïnstalleerd.Zorg ervoor dat er een stroombron in de buurt is.Zorg ervoor dat u eerst controleert of u een camera op batterijen gebruikt of dat u een elektrische kabel nodig heeft.Heeft de IP beveiligingscamera een IP batterij, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van de IP cams.

Kiest u er echter voor om een elektriciteitskabel voor de ip-camera aan te schaffen, dan moet u weten dat de prijs mogelijk hoger is dan de normale ip-bewakingscamera’s.Deze extra kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de installatie van de IP-beveiligingscamera.Hoe meer IP-beveiligingscamera’s u heeft, hoe hoger de kosten zullen zijn.Dit komt doordat de installatiekosten van IP-beveiligingscamera’s meer tijd, moeite en expertise vereisen in vergelijking met de normale bewakingscamera’s.Hoe meer IP-beveiligingscamera’s worden geïnstalleerd, hoe meer het zou kosten.

Wanneer u ervoor kiest om een IP-beveiligingssysteem als bewaking, te gebruiken, moet u rekening houden met de verbinding die wordt gebruikt voor de PoE-switch.Als u een draadloos PoE-compatibel beveiligingssysteem gebruikt, heeft het beveiligingssysteem een adapter nodig om signalen naar het PoE-compatibele PoE-apparaat te verzenden.Het mooie van het gebruik van draadloze systemen is dat u geen permanente beveiligingsbekabeling hoeft aan te leggen.U hoeft alleen maar een goede draadloze PoE-switch te vinden.Meestal zult u merken dat er tegenwoordig verschillende IP-beveiligingsschakelaars op de markt worden verkocht.Elke PoE-switch heeft zijn eigen specificaties, maar ze zijn compatibel met elkaar.

Voordat u een beveiligingscamerasysteem aanschaft, moet u ervoor zorgen dat u een product van hoge kwaliteit krijgt.Er zijn enkele fabrikanten van IP-beveiligingscamera’s die kwaliteitsproducten produceren met uitstekende specificaties.Dus voordat u er een aanschaft, kunt u het beste eerst wat onderzoek doen.Op deze manier verspilt u uw geld niet aan een CCTV-cameraproduct dat niet presteert zoals beloofd.

Er worden tegenwoordig veel bewakingscamera’s verkocht.

Een paar zijn verborgen en draadloos, terwijl er enkele bulletcamera’s en domecamera’s zijn die volledig zichtbaar zijn.Het goede aan verborgen en draadloze IP-beveiligingscamera’s is dat u ze overal in huis kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de mogelijkheid dat iemand u bespioneert.Bulletcamera’s daarentegen zijn geweldig als je ’s nachts of overdag je huis in de gaten wilt houden.Ze zijn beter zichtbaar en daardoor is het gemakkelijker voor iemand om ze te identificeren.

Om het installatieproces van uw IP-beveiligingscamerasysteem te voltooien, heeft u twee kabels nodig.Een van de kabels draagt het videosignaal en de andere is voor de stroomvoorziening.Als uw IP-beveiligingscamerasysteem niet met twee kabels wordt geleverd, moet u deze apart aanschaffen.

Protect your property with the best alarm systems

What are the common components of a security system?

The control panel is the ‘brain’ of the security system. It can look like an electrical cabinet or a keyboard. It receives transmissions from sensors and communicates data to the central control room. The battery is located in the control panel, which backs up the system when the power is turned off.

Control panels are units that can be installed anywhere in the house to provide easy access to your alarm system. By typing in your personal code and the right buttons, you can quickly turn your security system on and off. Your installer alarmsteem will explain exactly how everything works.
Which alarm system to buy

The first four systems work mainly as theft protection:

Door and window contacts
Door and window contacts are devices that are plugged into windows and doorways. When the door or window is open, the “contact” is broken and a signal is sent to the panel and then to the control room.

Motion detectors
Motion detectors are devices in the home that trigger an alarm when something comes in its path. Passive infrared and microwave processing ensure excellent trapping performance without false alarms. There are also “pet-sensitive” motion detectors that can be installed in a home with pets.

Glass breakage detection
Glass breakage detectors, also known as audio detectors, are normally installed in rooms with many fixed windows that are easily accessible from the outside. If the window is broken, the shattering glass sound will set off the alarm.

The following systems protect against smoke, fire and water:
Heat sensors
Fires usually cause a rapid rise in temperature in the environment. Heat detectors detect the temperature rise and give an alarm if the rise is 15 degrees or more per minute or if the ambient temperature rises above 135 degrees. The best locations for heat sensors are areas such as kitchens, attics and garages.

Carbon Monoxide Detectors
With a CO detector that is part of your alarm system, your safety is monitored day and night. Your monitoring station can automatically send emergency assistance in the event of an unsafe situation in your home, giving you extra peace of mind.

Water detectors (or water bug)
The water detector is a device connected to the alarm panel and placed in areas that are sensitive to water problems. The water bug triggers an alarm when a water film forms a bridge between the two contacts on the device.

Temperature sensors
Temperature sensors accurately measure the ambient temperatures in your environment. If the temperature becomes higher or lower than the preset standards, the unit will contact the alarm center. These sensors can help prevent freezing of pipes in holiday homes or other buildings, and are also good in wine cellars, freezers and other areas you may need to control.

Maintenance and installation of an alarm system

Leave the installation to an installer of alarm systems
Burglary, fire, access control, camera surveillance and other surveillance places, is an accurate job.
Whether you own your own small business, manage multiple properties or want to secure in or private domain, ask for free information before purchasing an alarm system that is fully adapted to your needs.
And because no one likes to be faced with large, unexpected costs, you can arrange a service agreement with your installer: for a small fee, they will visit you at the slightest malfunction.

Bitcoin: the virtual gold

The consequences of the lockdown measures and the additional uncertainty have an immense impact on financial markets worldwide. That is why countries, and also the ECB here in Europe, are recovering from their ‘bazooka’. Essentially, these economic bazookas are nothing more than printing money and pumping it into the economy.

Printing money notes comes with a price: each banknote printed leads to a decrease in the value of the currency as a whole. You don’t see your capital change, but in reality there is a loss of purchasing power due to the actions of the monetary authorities. The victims are ordinary citizens.
Digital coins

Nobody wants to see their capital decrease in value. One way to protect yourself from this is to use Bitcoin, a crypt currency or digital currency. As an experiment, Bitcoin was released to the world in 2009. As a result of its technical development, the maximum number of Bitcoins in circulation has been set at 21 million.

So the big advantage of Bitcoin is that the coins can’t be added and this ceiling remains unchanged. This is in stark contrast to the number of one-dollar bills that increased from 9.7 billion in 2009 to as much as 12.4 billion in 2018.
Gold vs Bitcoin

For decades, a rare raw material such as goud has been used as an underlying substitute. And that has its consequences during a financial crisis, because ‘gold shines in dark times’. The difference in size between different amounts ranging from buying a loaf of bread to buying a villa, makes gold less scalable (flexible) than note money. Despite its stability under economically unstable conditions, gold remains an impractical currency.

Makes Bitcoin a useful currency.

Combining the needs of the present, such as supporting digital transactions, with the power of the past, such as the scalability of paper money, makes Bitcoin a usable currency. A strong currency has a predetermined size and meets all the requirements to be a good means of payment. It is disposable, anonymous, safe, sustainable, and above all, inflation-resistant. What’s more, there are no additional hidden transaction fees, you can immediately transfer Bitcoins and split them into smaller monetary values. Finally, the decentralization of Bitcoin means that a central body cannot create or control the currency.
What does the ECB do?

The ECB also sees these advantages. That is why it decided at the beginning of this year to thoroughly explore the possibilities of crypto coins. In cooperation with the central banks of Canada, the United Kingdom, Japan, Sweden and Switzerland, a research team is being set up to examine in which situations crypto coins can be interesting and advantageous, especially in terms of digital payment solutions at international level. In addition, they are investigating the possibilities of having their own digital currency and which technical approach would be most appropriate. The main question then remains whether or not this concerns a fixed quantity of coins.

These actions are necessary since various tech giants such as Amazon and Facebook are also researching the different possibilities of their own digital currency. How governments will arm themselves against this is another question.
It is not all gold that shines

Although it all sounds nice in theory, it’s not all gold that shines. The working of Bitcoin, or other digital coins like Ethereum, Litecoin or Ripple is similar. In practice, however, a number of pitfalls come to light that were not initially foreseen. Due to the fixed number of Bitcoins in circulation, the currency is considered an investment material rather than a digital currency that can be used for numerous transactions. This explains its volatile nature and makes it less interesting as a means of payment. The future will have to show how international legislation could curb this opportunistic behavior of investors – who see digital coins as an opportunity for usury rather than as a means of payment – and to what extent crypt currency could complement or even completely replace our current currencies.

1200 year old treasure of gold coins found at excavations in Yavneh

A treasure of seven good coins was found during excavations in Yavneh that were hidden in a broken jug made of clay. This was probably the savings of a potter.

The gold coins date from the early Islamic period. The excavations revealed an old industrial area that was active for several hundred years.

I was cataloguing a large number of artifacts that we found during the excavations when I suddenly heard screams of joy,” said Liat Nadav-Ziv, co-director with Dr. Elie Haddad of the excavation on behalf of the Israel Antiquities Authority.

“I ran to them and saw Marc Molkondov, a veteran archaeologist of the Israel Antiquities Authority, who came to me excitedly. We quickly followed him to the field where we were surprised to see the treasure. This is without doubt a unique and exciting find, especially during the Hanukkah holidays”.

Inspection of the Yavneh gold coins carried out by Dr. Robert Kool, an expert on ancient coins at the Israel Antiquities Authority, learned that the goud  coins are from the early Abbasid period (9th century CE).

Among the coins is a gold Dinar from the reign of the caliph Haroun A-Rashid (786-809 CE), on which the popular story ‘Arabian Nights’, also known as ‘One Thousand and One Nights’, was based. “The treasure also contains coins that are rarely found in Israel,” says Dr. Kool. “These are gold dinars issued by the Aghlabid dynasty that ruled North Africa, in the region of modern Tunisia, on behalf of the Abbasid caliphate centred in Baghdad”. “No doubt this is a wonderful Hanukkah gift for us” concluded Dr. Kool.

The large-scale excavation, carried out southeast of Tel Yavneh, revealed an unusually large amount of pottery kilns that were active at the end of the Byzantine and the beginning of the early Islamic period (7th – 9th centuries CE). The kilns were for commercial production of storage pots, cooking pots and bowls. The golden treasure was found in a small jug, at the entrance of one of the kilns and according to the archaeologists it could have been the personal savings of the potter.

In another part of the site, the remains of a large industrial plant from the Persian period (4th – 5th centuries BC) used for the production of wine were unveiled. According to Dr. Haddad of the Israel Antiquities Authority “the first analysis of the contents of the plant revealed ancient grape seeds.

The size and number of barrels found on the site indicated that wine was produced on a commercial scale, far more than necessary for the local needs of the ancient inhabitants of Yavneh “.

Het gemakkelijk overstappen van energie

Wil jij graag overstappen van energie?
Aan het eind van het jaar is het altijd goed om een keer te kijken of je niet meer hebt betaald dan nodig was voor je energie. Als je graag wilt overstappen van energie, dan kun je dit het beste doen via het internet. Daar kun je namelijk de meeste informatie vinden over de mogelijkheden die er allemaal zijn om elders een betere deal te sluiten. Leveranciers van energie vinden het belangrijk om veel nieuwe klanten te werven aan het eind van het jaar. Vandaar dat zij met allerlei mooie aanbiedingen komen en het is aan jou om deze te benutten.

Je kunt eenvoudig van energie overstappen

Als je graag geld wilt besparen op je energierekening, dan kun je altijd een keer kijken welke leverancier jou het beste kan helpen. Je zult zien dat wanneer je van energie overstappen gaat, je er zeker van kunt zijn dat je al heel snel geld kunt besparen. Voor sommige mensen kan dit oplopen tot tientallen euro’s per maand en soms zelfs tot honderden euro’s per jaar. Als je dus van energie overstappen wilt, hoef je alleen maar even te kijken waar jij de beste deal kunt sluiten.

Van energie overstappen kan je veel geldopleveren

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Wij zouden het niet weten en vandaar dat wij je aanraden om een keer op het internet te gaan zoeken naar mogelijkheden om flink veel geld te besparen. Je zult merken dat wanneer je gaat kijken waar je een goede deal kunt sluiten, je heel veel geld kunt besparen. Veel mensen hebben al een andere leverancier van hun energie gevonden door simpelweg even te kijken waar zij een goede aanbieding konden vinden.

Je kunt eenvoudig vergelijken op het internet

Als je het lastig vindt om te vergelijken van energie waar jij de beste deal kunt sluiten, kijk dan een keer op het internet. Je zult zien dat je hier heel veel sites kunt vinden waar je heel mooie aanbiedingen kunt vinden. Overstappen is vervolgens een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen, is even te kijken welke aanbieder het beste met jou voor heeft. Dit kan namelijk overal weer anders zijn. Doorgaans kan het ook de moeite lonen om een keer contact op te nemen met je aanbieder. Deze kan je dan laten weten of je nog een korting kunt krijgen. Overstappen van energie is dus iets wat niet moeilijk is.