Alarmsysteem kopen of huren?

Als u van plan bent om uw bedrijfspand, zoals een kantoor, winkel of magazijn te beveiligen tegen inbraak en andere vormen van criminaliteit, dan kunt u een alarminstallatie aanschaffen. Het is echter ook mogelijk om in plaats van een alarminstallatie te kopen een alarmsysteem te huren. Een alarminstallatie huren biedt bijvoorbeeld uitkomst voor kortlopende projecten, zoals de tijdelijke opslag van goederen in een magazijn. Het huren van een alarminstallatie is echter ook mogelijk voor langere termijn, waar ten opzichte van het kopen uiteraard zowel voordelen en nadelen aan gekoppeld zijn.

Voordelen alarminstallatie huren

Het huren van een alarmsysteem is bij uitstek geschikt voor tijdelijke projecten, zodat er geen duurzame investering hoeft te worden gedaan. Bij het huren van een alarmsysteem voor lange termijn geldt dat het voordeliger kan zijn in vergelijking met de investering van het kopen van één van de alarmsystemen. U kunt vooraf rekening houden met het incalculeren van de kosten bij het huren van een alarmsysteem en bovendien kunt u rekenen op een uitstekende alarminstallatie met elke dag van de week onbeperkte ondersteuning. Verder kan de leverancier ook de mogelijkheid tot huurkoop bieden indien u uiteindelijk wel eigenaar wenst te worden van het alarmsysteem.

• Vaste lage kosten zonder investering
• Uitstekende alarmsystemen met ondersteuning
• Optie tot huurkoop
• Volledige installatie alarmsystemen
• Korte of lange termijn

Voordelen alarmsysteem kopen

Indien u voldoende kapitaal tot uw beschikking heeft, dan kunt u in plaats van te kiezen voor het huren van alarmsystemen ook besluiten een installatie te kopen. Het voordeel van het kopen van een alarmsysteem is, dat u slechts eenmalig een investering hoeft te doen ten aanzien van de alarminstallatie. Bovendien komt het alarmsysteem in het bezit van het bedrijf. Een ander voordeel van het kopen van een alarmsysteem is dat er een ruimere keuze is uit leveranciers en uit verschillende typen alarmsystemen. Er zijn namelijk meer leveranciers die alarmsystemen verkopen en installeren dan leveranciers, die zich richten op het verhuren van alarminstallaties.

• Ruime keuze alarmsystemen
• Eenmalige investering
• Eigendom bedrijf

Alarmsysteem kopen

Wil je een alarmsysteem kopen? Lees hier alle belangrijke informatie over alarmsystemen!