Alarmsysteem bedrijven

Alarmsystemen bedrijven zijn één van de belangrijkste preventieve maatregelen op het gebied van beveiliging het voorkomen van inbraak. Een inbraakinstallatie als alarmsysteem biedt uitkomt om uw winkel of kantoor te beveiligen. Er zijn echter ook andersoortige alarmsystemen bedrijven, die al of niet gecombineerd met een inbraakalarm kunnen worden geïnstalleerd. Daarbij kunt u onder meer denken aan een brandmeldinstallatie in de vorm van bijvoorbeeld een rookmelder. Ook een ontruimingsinstallatie kan van groot belang zijn voor bedrijfspanden om de medewerkers en bezoekers te laten weten dat het pand zo snel mogelijk ontruimd moet worden.

Alarmsystemen bedrijven en alarmcentrale

Bedrijven kunnen kiezen voor multifunctionele alarmsystemen om het bedrijfspand te beveiligen. Met betrekking tot een goede opvolging van het alarmsignaal kan het systeem aangesloten worden op een alarmcentrale. Na afgifte van een alarmsignaal zal de alarmcentrale actie ondernemen en een beveiligingsbeambte of medewerker inschakelen, die naar het bedrijfspand zal gaan om polshoogte te nemen. Over de opvolging en te ondernemen actie kunnen met de leverancier van de alarminstallatie en alarmcentrale uiteraard afspraken worden gemaakt.

Een overzicht van alarmsystemen bedrijven

Voordeel bewakingsdienst alarmsystemen bedrijven
Uiteraard is het belangrijk om bij een alarmsignaal de tijd van opvolging en ter plaatse zijn zo beperkt mogelijk te laten zijn. Als het teveel tijd kost om naar het bedrijfspand toe te gaan, dan heeft een inbreker bijvoorbeeld ruimschoots de tijd om de inbraak te voltooien en er met kostbare goederen vandoor te gaan. Alarmsystemen bedrijven zijn vaak zogenaamde stille alarmen, waarbij de inbreker niets verneemt van het alarmsignaal, maar de alarmcentrale wel gewaarschuwd wordt. Het voordeel van het gebruikmaken van een alarmsysteem in combinatie met een bewakingsdienst of beveiligingsbedrijf is, dat er 24 uur per dag en 7 uur per week direct actie ondernomen kan worden nadat de alarminstallatie is afgegaan.

Alarmsysteem kantoor en winkel alarmsysteem
Voor elk bedrijfspand of het nu een kantoor of een winkel betreft, is er een geschikt alarmsysteem beschikbaar. U kunt bij de keuze voor een van de alarmsystemen voor uw bedrijf advies krijgen, zodat er een optimale beveiliging gerealiseerd kan worden. Daarbij kan er door de leverancier onder meer gebruik worden gemaakt van het risicoanalyse klasse systeem om een passend advies te geven.

Spyshop | (ip) beveiligingscamera's, spy camera, gps tracker en afluisterapparatuur

Spy camera nodig?

Overweeg je een spy camera je zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Met een spy camera volgt u onopgemerkt alle bewegingen in een woning, vergaderzaal en op het werk.