Hoe kies ik een alarminstallatie?

Een bedrijfspand, zoals een kantoor of winkel dient van een alarminstallatie te worden voorzien om onder meer inbraak te voorkomen. Een alarminstallatie voor bedrijven kan naast de beschikking over een inbraakalarm ook worden uitgebreid met andere alarmeringen, zoals een rookmelder of waterlekkage. Bij de keuze voor een alarminstallatie van uw bedrijf kunt u rekening houden met een aantal aspecten. Zo kunt u kiezen voor een draadloos alarmsysteem dat is aangesloten op de alarmcentrale, maar kunt u ook kiezen voor een bedraad alarmsysteem. Bij het maken van de juiste keuze voor een alarmsysteem kunt u ook gebruikmaken van de risicoanalyse klasse.

Risicoanalyse alarmsysteem

Een instrument dat gebruikt wordt om het risico van inbraak te kunnen bepalen, is de zogenaamde verbeterde risicoklasse indeling, afgekort tot VRKI. Door het inbraakrisico te bepalen, kan er vastgesteld worden welke maatregelen er ter preventie kunnen worden genomen om het bedrijfspand te beveiligen

Makkelijk te gebruiken

Voor bedrijven geldt dat de risicoklasse indeling in verschillende categorieën is verdeeld met een aparte categorie voor bedrijven en voor winkels of showrooms. Een groot deel van de leveranciers op het gebied van inbraakbeveiliging kan u op basis van de risicoanalyse advies geven over de aanschaf van een alarminstallatie.

Keuze voor functies

Bij de keuze voor de functies van een alarmsysteem zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een bewegingsdetector, een deuropeningdetector en een verbinding met een alarmcentrale. Bij de keuze voor de functie van de alarmsystemen kan er ook rekening worden gehouden met de ruimte, die beveiligd moet worden.

Advies bij keuze alarminstallatie

Het is begrijpelijk dat u bij de beveiliging van uw bedrijfspand, zoals een kantoor of winkel van advies voorzien wenst te worden omtrent de aanschaf van een alarminstallatie. U kunt bij het aanvragen van een offerte gebruikmaken van de mogelijkheid om geadviseerd te worden over de aanschaf van één van de alarmsystemen.

Offerte aanvragen

Het is ook mogelijk om op basis van de opgegeven voorkeuren bij het aanvragen van een offerte een passend alarmsysteem met prijsopgave aangeboden te krijgen van meerdere leveranciers. Een kantoor kan bijvoorbeeld van een ander type alarmsysteem worden voorzien dan een parkeerplaats, die beveiligd moet worden.

Beveilig uw bedrijf met een professioneel alarm systeem!

Beveilig uw bedrijf met een alarmsysteem! Zoek niet verder... Vul de vragenlijst voor een alarmsysteem in en vergelijk zelf op uw gemak offertes van verschillende alarmsystemen Gratis, Makkelijk en Snel..

Op zoek naar producten of diensten? Vind hier snel uw leverancier:

Bij ons vind je alle Belgische bedrijven die vooral actief zijn in de Beveiligingssector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden.

Laatste nieuws

Een alarmsysteem gezocht? Gebruik onze interessante blog. Hier kan u het laatste nieuws over beveiliging algemeen terug vinden.

Protect your property with the best alarm systems

What are the common components of a security system? The control panel is the 'brain' of the security system. It can look like an electrical c

Bitcoin: the virtual gold

The consequences of the lockdown measures and the additional uncertainty have an immense impact on financial markets worldwide. That is why count

1200 year old treasure of gold coins found at excavations in Yavneh

A treasure of seven good coins was found during excavations in Yavneh that were hidden in a broken jug made of clay. This was probably the saving

Alarmsysteem

Hoe werkt een alarmsysteem? Het is belangrijk om als ondernemer preventieve maatregelen te nemen om bijvoorbeeld inbraak in het bedrijfspand t